Voksi Sky Light incl. Extension (Light grey) 7043482620017

  • 858 antal i lager

s.kr1,400  s.kr1,189
Spara: 15% mindre

Qty:
Letar Du efter en multifunktionell produkt med lång användningstid som håller ditt barn varm och komfortabel vid mildare värderlek? Då är nyheten Voksi Sky Light perfekt för din familj.Voksi Sky Light passat perfekt i barnvagnens sitt- och liggdel, och kan även användas som lekmatta eller filt. Voksi Sky Light är utvecklad för att ge föräldrar en multifunktionell lösning med lång användningstid. En åkpåse som är tillverkade i noggrant utvalda material, anapssade för ditt barn och som passar

Alla detaljer och allt material i Voksi® Sky Light är certifierade enligt Ökotex 100, klass 1. En certifiering som garanterar att ditt barn är omgivet av material fria från giftiga substanser och skadliga kemikalier.  Mjuka och lätta material i kombination med mjuk bomull och luftig polyester,  ger ditt barn högsta komfort och en trygg plats i barnvagnen vid mildare väderlek.

Förutom noggrant utvalda material erbjuder Voksi® Sky Light flera smarta funktioner. Sky Light kan enkelt anpassas efter den omgivande temperaturen genom den flexibla knäppningen som kan öppnas i flera steg.  På besök hos vänner eller familj kan Voksi® Sky Light  öppnas upp helt och användas som lekmatta eller filt. Anti-glid material på åkpåsens baksida gör att den sitter på plats i barnvagnens sittdel och färdiga hål för barnvagnens sele ger ökad säkerhet för ditt barn. En extra förlängningssdel medföljer  och kan enkelt fästas på åkpåsen, vilket ökar användningstiden med ytterligare ca 3 år. 

- Alla material är godkända och certifierade enligt Ökotex 100, klass 1
- Kan öppnas upp helt och användas som lekmatta eller filt
- Öppningen vid barnets huvud kan enkelt justeras och anpassas efter väder
- Färdiga hål  för barvagnens sele
- Mjuk bomull och polyester  - perfekt vid mildare väderlek
- Anti-glid material på åkpåsens baksida för bättre passform i barnvagnens sittdel
- Levereras med extra förlängningsdel för ökad användningstid (+3år)
Teknisk information:
- Mått: Längd: 100 cm utan förlängningsdel, 125 cm med förlängningsdel, Bredd: 50 cm
- Yttermaterial: 100% bomull
- Innertyg: 100% bomull
- Fyllning: 100% polyester
- Tvättråd: Tvätta i 40°C  med ett skonsamt program. Produkten får inte torktumlas, blekas, eller strykas. 
- Användningstid: ca. 0-3 år utan förlängningsdel, 0-6 år med förlängningsdel

Alla material i Voksi® Sky Light är godkända och certifierade enligt Ökotex 100, klass 1. Ökotex är ett oberoende certifieringssystem för textilier, produktdetaljer, slutliga produkter och alla delar av produktionen. Genom att välja en Ökotex certifierad produkt, garanteras du som förälder att ditt barn är omgiven av material fria från giftiga ämnen och farliga kemikalier. 


Relaterade Produkter